Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuisto

Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuisto on kaupunkikonserniin kuuluva kiinteistöyhtiö, jonka osakkeista Lahden kaupunki omistaa 54,6 %:a. Muina osakkaina ovat Lahden ammattikorkeakoulu ja Helsingin Yliopiston Rahastot. Yhtiö hallinnoi, vuokraa ja kehittää Niemenkatu 73:ssa sijaitsevaan Lahden Tiedepuiston kiinteistöä.

Suurimmat Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuiston vuokralaiset ovat LADEC Oy, Lahden ammattikorkeakoulu Oy, Ramboll Finland Oy, Eurofins Environment Testing, Helsingin yliopisto, Sweco PM Oy, Kuusitunturi Oy, Viria Securi Oy, Muovipoli Oy ja Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy.

Kesällä vapautuu kiinteistön C-osasta 1200 m2 Lahden ammattikorkeakoulun ja Aalto-Yliopiston käytössä olleita tiloja. Lahden ammattikorkeakoulu jatkaa opetustoimintaansa kiinteistön B-siiven tiloissa. Aalto-yliopiston C-siipeä koskeva vuokrasopimus päättyy elokuun lopussa.

Hämeen Kauppakamari luopuu käytössä olevista tiloistaan A-osassa ja muuttaa keskustaan.

Lappeenrannan teknillinen yliopisto aloittaa opetuksensa Lahden ammattikorkeakoulun luokkatiloissa B-osassa syyskuussa. Tilat henkilöstölle B-siipeen valmistuvat 18.1.2019 ja henkilökunnan muutto tapahtuu tammikuun loppuun mennessä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto aloittaa uutena vuokralaisena C-siivessä syyskuussa.

Kiinteistöt palvelut jatkuvat entisellään ja yhteystiedot ovat