Paavolakiinteistöt Oy

Paavolakiinteistöt Oy on Lahden kaupungin omistama osakeyhtiö, joka hallinnoi, vuokraa ja kehittää kiinteistöjä Kirkkokadulla ja Laatikkotehtaankadulla.

Laatikkotehtaankatu 3:n päävuokralaisena on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Lisäksi kiinteistössä on vuokralla Ramboll Finland Oy, Helsingin yliopisto ja Eurofins Environment Testing Finland Oy . Kiinteistön vesikattosaneeraus on käynnistymissä.

Kirkkokatu 27:ssa sijaitsevan Fellmannian päävuokralaisena on Lahden ammattikorkeakoulu. Kiinteistössä toimii myös Korkeakoulukirjasto syksyyn 2018. Lahden ammattikorkeakoulu siirtää kiinteistössä olevat toimintonsa Mukkulankadulle syyskuussa ja samassa yhteydessä muuttavat myös kirjastopalvelut. Opetustilat ovat edelleen ammattikorkeakoulun käytössä syksyn 2018 samoin. Samoin talon kokoustilat ja nykyiset ravintolapalvelut ovat edelleen myös ulkopuolisten asiakkaiden käytössä.

Kirkkokatu 16:ssa sijaitsevassa Aikuiskoulutuskeskuksessa toimivat Wellamo-opisto, Tiirismaan lukio, Lahden Ateria ja Lahden sosiaali- ja terveystoimi. Päijät-Hämeen kesäyliopisto muuttaa Niemenkadulle elo-syyskuun vaihteessa.

Kiinteistöjen palvelut jatkuvat entisellään ja yhteystiedot ovat: