Vuokralaiset vaihtuvat

Aalto yliopistolla ei enää viime aikoina ole ollut toimintaa Lahdessa ja elokuussa sen vuokrasopimus C-talon tiloista päättyi. Vapautuneisiin tiloihin on muuttanut ja muuttaa lähiaikoina uusia vuokralaisia.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on jo muuttanut ja sillä on toimistotilat C-talon 4. kerroksessa ja 1. kerroksessa kaksi luokkatilaa, joita se käyttää yhdessä muiden korkeakoulutoimijoiden kanssa kuten kiinteistön muitakin luokkatiloja.  Kesäyliopisto tarjoaa Hämeen alueen asukkaille mahdollisuutta kehittää ammattitaitoa ja hankkia ammattia tukevaa lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin. Kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta ja lukiokursseja.

Loppuvuodesta C-taloon muuttaa Azets Insight Oy, joka tarjoaa yrityksille joustavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Azets Insinght Oy on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni.

Suomen Muotoilusäätiö muuttaa marraskuussa D-talon 5. kerrokseen. Säätiö edistää ja tukee muotoilun tieteellistä tutkimusta, koulutusta sekä kehittämistyötä. Muotoilusäätiö toimii yhteistyössä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, muotoilutoimijoiden ja elinkeinoelämän kanssa.