Niemen kampusalueen yhdistävä kampusraitti avattiin

Kampusraitti on runsaan 600 metrin pituinen jalankulku- ja pyöräilyväylä Mukkulankadun ja Niemenkadun välillä. Radan varteen oli syntynyt polku jo vuoden 1955 jälkeen, jolloin pistoraiteet rakennettiin. Nyt avattu uusi ja näyttävä raitti on hyvin valaistu, sen varrella on istutuksia ja tukevia istuimiakin, joille käyttöä on kuitenkin ehkä vasta kevään edetessä.

Raitin avasi Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajien Marko Kairan ja Janne Siltasen kanssa. Avauspuheenvuorossaan Bruneau totesi, että raitti siirtää tietoa ja taitoa kohti kaupunkia ja yhdistää myös henkisesti Niemen kampusalueen kaksi keskeistä kiinteistöä eli Tiedepuiston ja ISKUCenterin toisiinsa. Tiedepuiston kiinteistössä on jatkossakin sekä Lahdessa toimivien yliopistojen että ammattikorkeakoulun opetusta päivittäin.