Ravintolauutisia

Sinuhen asiakaskyselyyn tuli paljon vastauksia. Hyvää palautetta annettiin perusruokien mausta ja ruokavaihtoehtojen riittävyydestä. Eniten kiitosta keräsi leipäpöytä. Annetussa palautteessa on selkeästi havaittavissa ruokaan ja syömiseen liittyvät trendit ja eniten kehitysehdotuksia tulikin kasvis- ja kalaruokiin liittyen. Salaatteihin ja keittoruokiin kaivattiin myös vaihtelua. Sinuhen ruokatiimi ottaa huomioon annetun palautteen ruokalistojen laatimisessa ja tietysti ruoan valmistamisessa.

Aamupalaa pidetään edelleen päivän tärkeimpänä ateriana. Se auttaa kehoa aloittamaan uuden päivän ja aamupalasta olisikin hyvä noin 20-25 %:a päivittäisestä energiatarpeesta. Sinuhen Tiedepuiston ravintolassa on aamiainen tarjolla tiistaiaamuisin klo 7.30 – 9.00 hintaan 6 €.

Viikolla 10 Sinuhe avaa B-osan 1. kerrokseen kahvilan. Tarjolla on kahvia, teetä, erilaisia juomia sekä makeita että suolaisia leivonnaisia. Tuotevalikoimassa otetaan huomioon myös kuntosalilla kävijät. Suunnitteilla on myös kevyt keittolounas ja jotta tuotevalikoima saadaan vastaamaan asiakkaiden odotuksia, ehdotuksia uusista tuotteista otetaan mielellään vastaan kahvilan avauduttua. Kahvilan aukioloaika on arkisin klo 10.00 – 17.00.