Niemi Works -yhteiskäyttötilat tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän työympäristön

Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuiston tavoitteena on kehittää omaa toimintaansa ja seurata työelämässä sekä työn tekemisessä tapahtuvia muutoksia. Ajasta ja paikasta riippumaton tapa tehdä työtä muuttaa myös sitä, miten suhtaudumme tilaan, jossa työtä tehdään. Haluamme kokeilla ja tarjota erilaisia työtilaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. Yhtenä esimerkkinä on Niemi Works -konsepti.

Niemi Works -yhteiskäyttötilat tarjoavat monipuolisen ja viihtyisän työympäristön jatkuvasti kasvavassa yrityskeskuksessa. Niemi Works -yhteiskäyttötiloissa yhdistyvät monipuolisuus, käytännöllisyys ja viihtyvyys, tarjoten asiakkailleen kustannustehokkaan tavan työskentelyyn ilman pitkiä vuokrasopimuksia.

Olit sitten yrittäjä, opiskelija tai yksityinen henkilö, tarjoaa Niemi Works -yhteiskäyttötilat erinomaiset olosuhteet toimintasi kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tiloihin on saatavilla kuukauden mittaisia Niemi-passeja hintaan 95 €/kk alv 0% (opiskelijat 40 €) sekä yhden päivän mittaisia Niemi-päiväpasseja hintaan 15 € alv 0% (opiskelijat 8 €).

Lisätietoa Niemi Works -yhteiskäyttötilojen palveluista ja aikataulusta voit kysyä Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuiston henkilökunnalta.

Tutustu Niemi Worksiin