Toimitusjohtajan eläköityminen

Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuiston henkilökunnassa tapahtui muutoksia toimitusjohtaja Jukka Oreston jäädessä eläkkeelle 1.5.2022. Jukka aloitti työnsä Osaamiskiinteistöt Oy:ssä syksyllä 2017 ja pääsikin heti tositoimiin ollen aktiivisesti mukana toteuttamassa omistajien tahdon mukaista yhtiön jakautumista jo samana vuonna. Uudet yhtiöt Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuisto ja Paavolakiinteistöt Oy aloittivat toimintansa keväällä 2018.

Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuisto on kehittyvä kiinteistöyhtiö, jonka yhtenä tavoitteena kiinteistöalan perustehtävien lisäksi on toimivilla tila- ja palveluratkaisuilla edistää vuokralla olevien yritysten ja korkeakoulujen välistä kanssakäymistä. Tämän mahdollistamiseksi on rakennettava yhdessä asiakkaiden kanssa yhteisö, joka pystyy tarjoamaan kohtaamispaikkoja sekä luoda kulttuuria kohti yhteisiä tavoitteita.

Jukka haluaakin kiittää Lahden Tiedepuiston henkilökuntaa, asiakkaita ja kaikkia yhteistyökumppaneita.

”Työ on ollut mielenkiintoista ja monella tavalla palkitsevaa. Erityisen kiitoksen ansaitsevat erinomaisena tiiminä toimivat Heini, Jesse ja Hannu. Haluan kiittää myös vuokralaisina toimivia yrityksiä, korkeakouluja ja muita sidosryhmiä hyvästä yhteistyöstä.”

Jukan jäätyä eläkkeelle hyppää toimitusjohtajan saappaisiin kiinteistöpäällikkönä toiminut Jesse Reponen. Jesse aloitti työnsä yhtiössä samaan aikaan kuin Jukka syksyllä 2017.

”On ollut kunnia päästä työskentelemään Jukan kanssa sekä oppimaan hänen johtamis- ja organisointitapojaan. Toivotan Jukalle oikein rentouttavia eläkepäivä niin itseni kuin koko Lahden Tiedepuiston puolesta. Kuten Jukka totesikin, niin meillä on täällä erinomainen tiimi ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan Lahden Tiedepuiston toiminnan kehittämistä.”

0