Kaikille avoimet Puistokahvit keskiviikkona 17.5. klo 9.00, Käkikello-aula

Aiheena: Yritysten ja korkeakouluopiskelijoiden yhteistyö JobTeaser-korkeakouluopiskelijoiden työpaikkaportaali, Amanda Penttimies, LUT

Ilmoittaudu: https://forms.office.com/e/393pKq6d4b

 

Lahden Tiedepuisto on mukana tekemässä työtä alueen elinkeinoelämän ja korkeakouluopiskelijoiden yhteistyön vahvistamisessa. Sijaitsemmehan Niemen kampuksella ja tiloissamme opiskelee myös korkeakouluopiskelijoita – LABin ja LUTin lisäksi myös Helsingin yliopiston tiloissa. Eri osissa rakennustamme toimii myös noin 60 yritystä ja toimijaa. Yritysten tarpeet vaihtelevat, mutta niin myös korkeakouluopiskelijoiden kanssa yhteistyömuodot.

LUT & LAB Urapalvelujen JobTeaser-työpaikkaportaalin kautta yritys voi ilmoittaa avoimesta työpaikasta yhdellä kertaa sekä LAB-ammattikorkeakoulun että LUT-yliopiston opiskelijoille. Samalla vahvistuu työnantajakuva opiskelijoiden keskuudessa. JobTeaser-työpaikkaportaalin kautta voi julkaista  maksutta kaikki vakituiset ja määräaikaiset työpaikat, kesä- ja kausityöpaikat, työharjoittelupaikat, lopputyöpaikat sekä osa-aika- ja keikkatyöt – kunhan ne ovat luonteeltaan LABin ja/tai LUTin opiskelijoille sopivia. Työpaikkojen julkaisuun pääset osoitteessa lut.fi/jobteaser.

Lahdessa ja Lappeenrannassa JobTeaser-portaali on yhteinen sekä LUTin että LABin opiskelijoille. Ja yritykset saavat tämän samaisen palvelun kautta julkaistua työpaikat LUTin ja LABin opiskelijoille. JobTeaser on käytössä suurimmassa osassa suomalaisista yliopistoista ja muutamassa AMK:ssa. Jokaisella näistä korkeakouluista on oma JT-alusta, johon työnantajat voivat tehdä erikseen rekrytoijatunnukset. LUTin ja LABin yhteinen JobTeaser on ainoa poikkeus, jossa on yhdistettynä kaksi korkeakoulua. Näiden korkeakoulujen omien JobTeaser-portaaleiden lisäksi työpaikkoja on mahdollista julkaista yhdeksälle suomalaiselle yliopistolle yhdellä kertaa (Aarresaari-verkoston JobTeaser-alustalla), jolloin työpaikkojen pitää soveltua yliopisto-opiskelijoille.

Lahden opiskelijoiden kansainvälisyys saattaa monelle tulla yllätyksenä. HY:n puolella kansainväliset opiskelijat ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta myös LABin ja LUTin puolella heidän määränsä on myös suuri ja noususuhteinen. Yritysten onkin hyvä huomioida korkeakoulujen työpaikkaportaalit kansainvälisten osaajien tavoittamisessa.

 

Rohkeasti hakuilmoitus JobTeaseriin!

0
LAB-ammattikorkeakoulun ryhmäliikuntatilassa kahvakuulatreeni.