MOVEO – hyvinvointia Lahden Tiedepuistossa

MOVEO on LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston yhteinen hyvinvointi- ja liikuntapalvelu korkeakouluopiskelijoille ja henkilöstölle. Tahdomme myös tarjota kaikille Lahden Tiedepuiston yrityksille ja työntekijöille mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää hyvinvointia edullisten palveluidemme avulla.

Mitä palveluita MOVEO tarjoaa?

Palveluihimme sisältyy kuntosali, ryhmäliikuntatunnit livenä ja etänä sekä pallovuorot. Voit myös hypätä joka arkipäivä mukaan taukoliikuntaan Zoomissa ja antaa keholle sekä mielelle hetken aikaa arjen kiireiden keskellä!

Kuntosali

Kuntosalilla on välineet laite- ja aerobiseen harjoitteluun sekä reilusti vapaita painoja. Kuntosalille pääset treenaaman päivittäin klo 6.00-22.30. Kuntosali saattaa olla ajoittain opetuskäytössä. Poikkeuksista tiedotetaan kuntosalin ovessa ja MOVEOn somekanavissa Instagramista ja Facebookista @moveolahti. Kuntosali löytyy Niemenaktu 73:n B-osan 1. kerroksesta.

Ryhmäliikunta

MOVEO tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Ohjaajamme pitävät huolta, että harjoittelu on tehokasta ja turvallista ja ennen kaikkea hauskaa! Löydät ryhmäliikuntakalenterin täältä.

Ryhmäliikuntatunnit järjestetään Lahden Tiedepuiston ryhmäliikuntatilassa NIE_73B105 (eli Niemenkatu 73:n B-osan 1. kerroksessa, luokassa 105)  ja tunneille tulee varata paikka Avoinna24-järjestelmän kautta.

Pallovuorot

MOVEO tarjoaa viikoittain pallovuoroja eripuolilla Lahtea iikuntatiloissa. Pallovuoroille ei tarvitse erillistä ilmoittautumista. Pallovuorovastaavamme auttavat askarruttavissa kysymyksissä ja heihin kannattaakin olla yhteydessä ennen pallovuorolle osallistumista! Löydät pallovuorokalenterin ja pallovuorovastaavien yhteystiedot täältä.

Miten voin liittyä jäseneksi?

Yritys tai työntekijä voi tehdä sopimuksen jäsenyydestä Tiedepuiston aulapalveluissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lahdentiedepuisto.fi. Jäsenyys sisältää kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja pallovuorot. Koko lukuvuoden MOVEO-jäsenyys maksaa 150 €.

Miksi valita MOVEO?

MOVEOn kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit sijaitsevat samassa rakennuksessa Lahden Tiedepuiston yrityksien kanssa, joten siirtyminen kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille on helppoa ennen työpäivää tai työpäivän jälkeen. Pallovuorot löydät eri puolilta Lahden kaupunkia. Pyrimme pitämään MOVEOn tarjonnan monipuolisena, jotta jokaiselle löytyisi oma tapa liikkua. MOVEO tarjoaa myös yhdyspinnan korkeakouluopiskelijayhteistyöhön sekä yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden verkostoitua opiskelijoiden kanssa. Tule liikkumaan ja löytämään uusia osaajia!

Mistä löydän lisätietoa MOVEOsta?

MOVEOn palveluista löytyy lisätietoa LUTin ja LABin omilta sivuilta. Löydät MOVEOn myös Instagramista ja Facebookista @moveolahti. Lisäksi, jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä MOVEOn hyvinvointikoordinaattori Tiia Tjukanoviin (tiia.tjukanov@lut.fi).

 

0